Ajankohtaista


Syysjuhla Grottanilla

Elokuussa vietimme perinteistä syysjuhlaa upean aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Päivän aikana hornhattulalaiset pääsivät kokeilemaan kiipeilyä kiipeilykeskus Grottanissa. Kiipeilemään pääsivät niin aikuiset kuin perheen pienemmätkin. Kiipeilyn ohella oli muutakin mukavaa puuhaa, kuten kasvomaalausta, letitystä ja arpajaiset. Grottanin pihalla nautittiin virvokkeita, grillimakkaraa ja muita kahvion herkkuja.

Syyskokous 24.10.19

Hornhattulan asukasyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään to 24.10. klo 18.00. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, ja voit ilmoittaa tulostasi osoitteeseen hornhattula@gmail.com. Aiheena mm. vuoden 2020 toiminta sekä uuden hallituksen valinta.


10.8.2019

Tervetuloa Syysjuhlaan 25.8.

Asukasyhdistys järjestää sunnuntaina 25.8. klo 12-16 Syysjuhlan, johon kaikki alueen asukkaat ovat tervetulleita. Tänä vuonna tapahtumaa vietetään Grottanin kiipeilykeskuksessa, ja hornhattulalaisille sisäänpääsy on ilmainen! Kiipeilyn lisäksi luvassa on muutakin mukavaa tekemistä koko perheelle, kuten kasvomaalausta, yllätyspaketteja ja paloautojen vierailu. Pop up -kahvilassa on myytävänä sekä suolaista että makeaa purtavaa. Tulkaa siis koko perheen voimin tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin asukkaisiin ja viettämään hauska päivä kanssamme!

Huom! Grottanilta 15 % alennus 10 kerran korttiin, kk-korttiin ja jäsenyyteen! Tarjous on voimassa vain tapahtumapäivänä.

15.3.2019


Asukasyhdistyksen kevätkokous 20.3. klo 18:30

Olemme saaneet Hornhattulan asukasyhdistykselle uuden puheenjohtajan ja uuden hallituksen! Uusi puheenjohtaja on Petra Svedlin. Tule tapaamaan häntä ja muita hallituksen jäseniä kaffittelun merkeissä kevätkokoukseen Hornhattulan päiväkodille 20.3.2019 klo 18:30 (Mika Waltarin katu 12, pääovista sisään).


Millaista toimintaa haluaisit Hornhattulassa järjestettävän?
Kaipaako jokin asia Hornhattulassa mielestäsi parannusta?
Tule siis keskustelemaan meidän kanssamme ensi viikolla, yhdessä saamme aikaan enemmän!

Jos haluat jo ennakkoon ottaa yhteyttä, voit laittaa viestiä osoitteeseen: hornhattula@gmail.com

Tervetuloa!8.10.2017

Viime vuonna Syysjuhlan aikaan nautimme aurinkoisesta säästä ja upeasta juhlasta kuubalaisrytmein Son Mercedeksen tahtiin. Tänä vuonna Syysjuhlaa vietetään perinteisimmissä merkeissä eli Hembölen kotieläinpiha on tulossa jälleen vierailulle 15.10. klo 14-16 Hornahattulan päiväkodin viereisellä kentälle!

Tapahtumassa myös pihakirppis, jonne kaikki voivat tulla myymään kentän alueella, ilmoitathan vain tulostasi meille: hornhattula@gmail.com. Myyntikalusteet tulee tuoda itse.

Suositut onginta ja kasvomaalaus ovat myös Syysjuhlien ohjelmistossa! Mukana myös VPK:n paloautot. Hornhattulan kiertopalkintopokaalista kilpaillaan frisbeegolfin puttauskisassa. Voit ottaa myös omat frisbeet mukaan. Pop up-kahvilasta herkkuja niin makean kuin suolaisenkin nälkään!

Tule tapaamaan koko perheen voimin tuttuja ja muita alueen asukkaita. Alueellamme on paljon uusia asukkaita ja toivotamme myös heidät lämpimästi tervetulleiksi Syysjuhlaan!

Auttavat kädet otamme ilolla vastaan! Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi talkooapulaiseksi (talkooapulaisena pääsee myymään esim. puffetissa, huolehtimaan onginnasta jne): hornhattula@gmail.com

Säävaraus.

Tervetuloa!9.6.2017

Istutustempaus - 100 tammea Suomelle

Perjantaina 16. kesäkuuta järjestetään Hornhattulan puistossa kaikille avoin istutustempaus. Puistoon istutetaan tuolloin sata tammentaimea. Suomi 100 -tammipuistikko katsoo kohti sitä vastapäätä olevaa Porvoon 650 -juhlavuoden koivikkoa, joka istutettiin Hornhattulan puistoon vuonna 1996.

Hornhattulassa tammien istutus alkaa jo päivällä, jolloin mukaan kutsutaan alueen päiväkotilapset sekä hoitolaitosten asukkaat. Istutus jatkuu iltapäivällä klo 16–19, jolloin mukaan voivat tulla kaikki istuttamisesta kiinnostuneet. Luvassa on reipasta yhdessäoloa, mehutarjoilua ja makkaramyyntiä. Paikalla on myös Hembölen ihastuttava kotieläinpiha. Tapahtumaan osallistuvat muun muassa harjattavat poni ja aasi, halattavat lampaat, syöteltävä ja siliteltävä vuohi, röhnöttävä minisika, söpöt ja siliteltävät kanit sekä hauskat miniankat. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Käynti tammipuistikon istutuspaikalle on Johannisbergintien ja Fredrika Runebergin kadun risteyksessä olevalta kävelytieltä (Johannisbergintie 6).

Kaikki mukaan!

Uutinen löytyy myös täältä


18.4.2017

Kevätkokous 24.4.

Hornhattulan asukasyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous ma 24.4.2017 klo 18.00. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Aiheena vuoden 2016 tilinpäätös ja vuoden 2017 toiminta. Paikkana Caloniuksenkatu 22.


18.4.2017


Siivotaan Hornhattula siistiksi 22.-23.4.

Jälleen on tullut kevätsiivouksen aika! Nyt kannattaa ottaa vaikka koko perhe mukaan siivoustalkoisiin ja tekemään alueestamme siisti! Tänä vuonna Tuulimyllypuistosta löytyvät roskasäkit la-aamusta lähtien, joihin voi kerätä alueelta löytyvät roskat. Roskien kerääminen tapahtuu edellisten vuosien tapaan omatoimisesti. Aikaa on koko viikonlopun!


Roskapussit voi jättää Tuulimyllypuiston reunalle, tai puistotien varteen, josta kaupungin puisto-osasto korjaa ne ensi viikolla.

• Tuulimyllypuistoon ei saa jättää omilta tonteilta kerättyä tavaraa, kaupunki ei vie niitä pois.

HARAVOINTIJÄTETTÄ EI SAA LAITTAA JÄTESÄKKEIHIN! Pussitetetun biojätteen hävittäminen on ongelmallista.

• Haravointijätteen sekaan ei myöskään saa laittaa risuja eli RISUT omiin kasoihinsa puistokäytävän varrelle myöhempää poishakua varten
• Kannustamme myös kierrättämään metalli- ja lasijätteen, jos se on suinkin mahdollista!

Iloista keväistä siivouspäivää ensi viikonloppuna!
21.11.2016

Syyskokous 27.11.

Hornhattulan asukasyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous Hornhattulan päiväkodilla su 27.11.2016 klo 13.00. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, glögiä ja pipareita tarjolla! Aiheena vuoden 2017 toiminta sekä uuden hallituksen valinta.


17.8.2016

Syysjuhla 27.8.


Kohta alkavan syksyn 'must' tapahtuma on jälleen elokuun lopussa. Hornhattulan asukasyhdistyksen Syysjuhla starttaa 27.8. klo 17.30 Hornhattulan päiväkodilla kuubalaisissa tunnelmissa! Kutsumme kaikki alueen kaikenikäiset asukkaat juhlistamaan omaa mukavaa aluettamme, Hornhattulan asukasyhdistyksen 10-vuotistaivalta ja tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin asukkaisiin elokuun tunnelmallisessa ja hämärtyvässä illassa.

Saamme vieraaksemme porvoolaisen, kuubalaista letkeää musiikkia soittavan Son Mercedes -yhtyeen, jonka jäsenet ovat kantavana voimana myös juhlan toimintapajoissa. He opettavat meille kuubalaisen tanssin askelia, pitävät rumpupajaa ja rytmipajaa sekä puhumattakaan illan kohokohdasta, konsertista, jossa saa laittaa jalalla koreasti, vaikka kuubalaisen salsan tyyliin!

Puffetissa tarjolla monenlaista herkkua, ehkäpä myös alkoholittomia mojitoja, kannattaa tulla maistamaan!

Illan alustava ohjelma:

• Juhlat alkavat kuubalaisin tanssiaskelin, jossa opetellaan helppoja kuubalaisen tanssin askelia, sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

Toimitapajat sopivat lapsille ja aikuisille:

• Rytmipaja - Son Mercedes opettaa rumpurytmejä rummuilla
• Hedelmäsalaatti - Son Mercedeksen kanssa opetellaan kuubalaisen musiikin rytmejä
• Askartelu - askarrellaan soitin tai koristeellisia pom pomeja
• Letityspaja - viimevuotiseen tapaan ammattikoulun kampaamo-oppilaat letittävät hiuksia mitä ihanimmin letein (tässä pieni maksu)
• Kiertopalkinto - osallistu hauskaan kilpailuun ja voita kiertopalkintopokaali vuodeksi + muuta kivaa.

• Konsertti Son Mercedes (Merzi Rajala, laulu, kitara, Tero Rantanen, lyömäsoittimet, Arja Paju, laulu, basso) - letkeää kuubalaista musiikkia

Juhlassa on esillä myös Hornhattulan 10-vuotis näyttely eli jos viime keväänä se jäi näkemättä, tule tutustumaan siihen nyt!

Kaipaamme vielä lisää vapaaehtoisia illan ajaksi, jotta saamme illan vaivattomasti onnistumaan. Tule järjestämään kanssamme Hornhattulan omaa juhlaa kivassa seurassa! Otathan yhteyttä hornhattula@gmail.com

Tervetuloa juhlaan, vietetään ihana, tunnelmallinen ilta yhdessä!19.5.2016

Hornhattulan asukasyhdistys
10 vuotta -juhlanäyttely 24.-26.5.


Hornhattulan asukasyhdistys perustettiin keväällä 2006, joten nyt on hyvä hetki juhlia. Juhlinta aloitetaan näyttelyllä yhdessä Hornhattulan päiväkodin kevätjuhlan kanssa Hornhattulan päiväkodilla 24.5. klo 18.00. (alueelle jaetuissa flyereissä ei edellämainutta päivämäärää ole, mutta kaikki ovat siis tervetulleita myös silloin) .Näyttely on nähtävillä myös 25.5.-26.5. iltaisin klo 18.00-19.30. Näyttelyssä valotetaan hieman Hornhattulan historiaa ja kerrotaan asukasyhdistyksen tapahtumista vuosien varrelta. Myös päiväkodin lapset ovat kevään aikana työstäneet näyttelyä aiheenaan Hornhattula, joka on myös nähtävillä. Tule tutustumaan myös Porvoon kaupungin Iloa vanhemmuuteen -hankkeen Lähi-äiti -projektiin.

Tervetuloa kaikki hornhattulalaiset, entiset ja nykyiset, ystävät ja toverit kurkistamaan päiväkodille ja näyttelyyn.

Tervetuloa!
29.4.2016

Kevätkokous 2.5.

Hornhattulan asukasyhdistyksen kevätkokous pitdetään 2.5.2016 Hornhattulan päiväkodilla. Aiheina vuoden 2015 tilinpäätös ja kevättapahtuman järjestelyt.

Kaikki ovat tervetulleita!


Siivotaan Hornahattula siistiksi 23.-24.4.


Nyt kannattaa koko perheen voimin lähteä mukaan siivoustalkoisiin ja tekemään alueestamme siisti! Roskalavat tuodaan 22.4. Hornhattulan Tuulimyllypuistoon ja Hornhattulan päiväkodin lähettyville. Roskalavoilta löytyvät roskasäkit, joihin voi kerätä alueelta löytyvät roskat. Roskien kerääminen tapahtuu edellisten vuosien tapaan omatoimisesti.


Roskalavoille laitettavan jätteen tulee olla vain
• Yleisiltä alueilta kerättyä. Omilta tonteilta kerättyä tavaraa ei ole sallittua laittaa talkoolavalle.
• Roskat kerätään jätesäkkeihin ja ne asetetaan siirtolavan tyhjennysluukku-päähän, jotta ne voidaan kätevästi poistaa erilleen sekajätteisiin meneväksi.
• Jätesäkit voi jättää myös sopiviin paikkoihin kasaksi puistokäytävien varteen myöhempää poishakua varten, varsinkin jos kantomatka on kovin pitkä siirtolavalle.
• Haravointijätettä voidaan laittaa joko siirtolavan umpipäähän tai jättää isommiksi kasoiksi puistokäytävien varteen myöhempää poishakua varten. HARAVOINTIJÄTETTÄ EI SAA LAITTAA JÄTESÄKKEIHIN! Pussitetetun biojätteen hävittäminen on ongelmallista.
• Haravointijätteen sekaan ei myöskään saa laittaa risuja eli RISUT omiin kasoihinsa puistokäytävän varrelle myöhempää poishakua varten
• Kannustamme myös kierrättämään metalli- ja lasijätteen, jos se on suinkin mahdollista!

Iloista keväistä siivouspäivää ensi viikonloppuna!


26.1.2016

Liikenneturvallisuuskysely

Tämän vuoden alussa kysyttiin Hornhattulan asukkailta kommentteja ja kehitysehdotuksia alueen liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Kiitos paljon kaikille vastanneille! Allan kommenteista ja vastauksista koottu aineisto, joka on lähetetty kaupungille. Vastauksista käsittelimme tarkemmin muutamaa pää-asiaa, mitkä saivat kyselyssä paljon huomiota.

Aloite on nyt lähetetty kaupungille ja toivomme keskustelua ja mietintää liikenneturvallisuudesta kaupungin kesken.

Aloite

Porvoon kuntatekniikan huhtikuiset terveiset liittyen liikenneturvallisuuskysymykseen:

Toimitettu kirje /selostus ongelmakohdista on käyty läpi. Toteutettavien toimenpiteiden suunnittelu aloitetaan vuoden 2016 aikana. Tämän vuoden budjetissa ei ole Hornhattulan katujen kohteita, ainoastaan katu-aukioille on budjetoitu rahaa. Pyrimme saamaan alueen toimenpiteisiin rahaa ensi vuodelle. Mahdolliset katusuunnitelmien muutokset tulevat nähtäville ja tieto siitä tulee Porvoon kaupungin nettisivuille ja sanomalehtiin.


26.1.2016

Tervetuloa kuulemaan kylien ja kaupunginosien turvallisuussuunnittelusta 9.2.

Itäisen Uudenmaan asukkaat ja asukasyhdistykset toivotetaan tervetulleiksi maksuttomaan Turvallinen arki - kylät ja kaupunginosat Itä-Uudellamaalla -seminaariin 9.2.2016 klo 18 - 20.30 Point Collegen auditorioon (Opistokuja 1, Porvoo).


Asukkaat saavat tapahtumassa tietoa arjen turvallisuudesta, kylien ja kaupunginosien turvallisuustyöstä ja turvallisuussuunnitelman laatimisesta yhteisöllisesti. Tavoitteena on vahvistaa asukkaiden turvallisuuden tunnetta ja omatoimista varautumista poikkeustilanteiden varalle, joita voivat aiheuttaa esimerkiksi sähkökatkot tai onnettomuudet. Kylän omaan turvallisuussuunnitelmaan kirjataan paikalliset turvallisuuden haasteet ja keinot, joilla turvallisuutta voidaan parantaa.


Tapahtumassa ovat mukana itäisen Uudenmaan kuntien lisäksi Itä-Uudenmaan poliisilaitos, Itä-Uudenmaan pelastuslaitos, Suomen Pelastusalan keskusjärjestö SPEK sekä Kehittämisyhdistys SILMU ry, joka antaa tukea kylien turvallisuussuunnitelmien työstämiseen.
Seminaari on osa itäisen Uudenmaan turvallisuusohjelmaa, jonka tärkeänä tavoitteena on osallistaa asukkaat paikalliseen turvallisuustyöhön. Turvallisuusohjelmassa mukana ovat Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila sekä Sipoo.


Turvallinen arki - kylät ja kaupunginosat Itä-Uudellamaalla
Seminaariohjelma


18.00 Tervetuloa - tilaisuuden avaus
Sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja, Porvoon kaupunki Maria Andersson sekä rikoskomisario Leif Malmberg, Itä-Uudenmaan poliisilaitos
18.15 Meidän turvallinen kylä – kokemuksia ja kuulumisia kylien turvallisuustyöskentelystä
Projektipäällikkö Aikku Eskelinen, SPEK (Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö)
19.00 Kahvitarjoilu
19.15 Kylien turvallinen ja toimiva arki – kylien turvallisuushanke
Kyläasiamies Li-Marie Santala, SILMU-kylät / Kehittämisyhdistys SILMU-kylät ry
20.00 Case Fyra Byar NOAK - neljän kylän yhteinen turvallisuussuunnitelma
Kyläyhdistyksen pj. Annika Holmberg ja sihteeri Viola Malmberg
20.15 Itä-Uudenmaan turvallisuusohjelman turvallisuuskysely 2016
Suunnittelija, terveyspalvelut Meiju Mäkinen, Porvoon kaupunki
20.30 Loppusanat

3.1.2016

Vaikuta Hornhattulan alueen liikenneturvallisuuteen!

Nyt on mahdollista vaikuttaa Hornhattulan alueen liikenneturvallisuuteen!

Hornhattulan asukasyhdistys kerää alueen asukkailta, vierailta ja työssäkäyviltä kommentteja ja kehitysehdotuksia Hornhattulan alueen liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Kehitysehdotukset toimitetaan Porvoon kaupungin käsiteltäväksi kevään 2016 aikana.

Kyselyn taustalla on asukkailta saadut palautteet mm. liian korkeista ajonopeuksista, huonosta näkyvyydestä, ahtaista tieosuuksista jne.

Kuvaile liikenteen ongelmapaikat (halutessasi kuvalla) ja mahdolliset kehitysehdotukset mahdollisimman yksityiskohtaisesti, ja lähetä ne 17.1. mennessä sähköpostiosoitteeseen: hornhattula@gmail.com.

Tehdään yhdessä Hornhattulasta turvallisempi!

Terveisin ja Hyvää uutta vuotta toivottaen
Hornhattulan asukasyhdistys

9.11.2015

Kaffelle ja pullalle 19.11.

Kaikki nyt alueen asukkaaat kaffelle ja pullalle 19.11. klo 18.00 Hornhattulan päiväkodille, jossa rennosti jutustelun merkeissä pidetään Hornhattulan asukasyhdistyksen syyskokousta. Paikalle kutsumme myös Johannisbergin ja Katajamäen asukkaita keskustelemaan mahdollisesta yhteisestä yhdistyksestä.

Esityslistalla ainakin seuraavia asioita, ja lisää keskustelunaiheita toivomme teitä asukkailta:

• uuden hallituksen valinta
• Johannisbergin ja Katajamäen mahdollinen liittäminen Hornhattulan asukasyhdistyksen
• liikenne Hornhattulan ja sen lähistön alueella
• Hornhattulan asukasyhdistys 10 vuotta vuonna 2016
• yhteistyöprojektit päiväkodin kanssa
• jäsenmaksu vuodelle 2016
Tervetulleita ovat siis kaikki alueen asukkaat. Jotta asukasyhdistys jatkaisi myös tästä eteenpäin, toivomme mahdollisimman paljon osallistujia tähän tapaamiseen.
Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme, otathan yhteytettä Jaana Heinola/0400 711 375.


20.8.2015

rasinkangas_hornhattula.jpg


Hornhattulan syysjuhla 6.9.

Viime vuonna Syysjuhlan aikaan nautimme suunnattoman aurinkoisesta säästä ja upeasta BMX-näytöksestä. Tänä vuonna vietämme Syysjuhlaa erilaisissa upeissa koko perheen
toimintapisteissä su 6.9. klo 14 alkaen Hornhattulan päiväkodilla (Mika Waltarinkatu 12). Oletko kenties kokeillut joskus capoeiraa (brasilialainen liikuntalaji, jossa yhdistyvät kamppailu, tanssi, akrobatia ja fyysisen peli), jos et, niin Syysjuhlassa se onnistuu! Mitä löytyykään letityspisteestä vai kokeilisitko kasvomaalausta? Välillä on tietenkin hyvä saada Pop-up kahvilasta vaikka lettuja! Lelujen vaihtopiste ilahduttaa myös, tuo lelu ja vaihda uuteen!

Menoa ja meinikiä riittää, kun lastenmusiikin konkari Pentti Rasinkangas ja Loiskis-yhtye astuu lavalle! Kurkkaa sivuille: www.huti.fi ja www.loiskis.fi. Ja mikä tärkeää, tapaamme tapahtumassa tuttuja ja muita alueen asukkaita.

HUOM! Sateen sattuessa tapahtuma pidetään päiväkodin sisätiloissa.

Aikataulu:

• klo 14 Tapahtuma alkaa
Syysjuhlissa kannattaa käydä tutustumassa kaikissa toimintapisteissä, sillä kaikki pisteet kiertänyt ja merkinnän joka pisteeltä saanut lapsi saa pienen yllätyksen.
• klo 15 Lastenbändi Pentti Rasinkangas & Loiskis esiintyy
• n. klo 16.30 Tapahtuma päättyy

Tervetuloa!

5.5.2015

Kirppis ja Hotdog-baari Albert Hornhattulan päiväkodilla 16.5.

Hornhattulan asukasyhdistys järjestää pihakirppiksen 16.5. klo 11-14 Hornhattulan Päiväkodilla (Mika Waltarin katu 12), johon jokainen on tervetullut myymään tavaroitaan. Ota oma pöytä tai viltti mukaan (paikka on ilmainen). Jos tulet myymään, ilmoitathan tulostasi osoitteeseen: hornhattula@gmail.com

Tule nauttimaan myös Amerikan herkkuja
Hotdog-baari Albertiin ravintolapäivän kunniaksi!

Listalla Hotdogeja, Brownies -suklaakeksejä, RockyRoad-herkkuja ja juustokakkua. Juomaksi poreilevaa mehua, kahvia tai teetä.

Baarin järjestää Albert Edelfeltin koulun 2A-luokka.

Lapsille myös kasvomaalausta!

Tervetuloa!


20.4.2015

Hornhattula siistiksi 25.-26.4.

Keväistä siivousviikonloppua vietetään Hornhattulassa tulevana viikonloppuna 25.4.-26.4. Nyt siis kaikki innolla mukaan tekemään alueestamme siisti! Tänä vuonna yritämme saada Hornhattulan puhtaaksi omatoimisesti eli roskalava tuodaan viikonlopuksi Hornhattulan puistoon. Sieltä löytyy roskasäkkejä, joihin voi kerätä roskat.

Voit myös tuoda roskalavalle omat puutarhajätteet, mutta ethän tuo muuta jätettä, sillä roskat viedään kaatopaikalle sekajätteeseen.

Koiranomistajien toivomme kiinnittävän erityistä huomiota viikonloppuna ja keräävän lemmikin jätteet vieden ne koirankakkaroskiksiin, joita alueellamme sijaitsee.

Tehdään yhdessä Hornhattulasta siisti!


28.3.2015

Kuntojumppaa ja juoksua Hornhattulassa

Nyt voi ilmoittautua seuraaviin harjoituksiin:

Keskiviikkoisin alkaen 1.4. ulkotreenit klo 18 Hornhattulan tekonurmikentällä
4 euroa/kerta. Ei välttämättä tarvitse varata rahaa mukaan vaan ohjaaja voi myös laskuttaa käyntien mukaan jälkikäteen. Mieluiten tasaraha, jos maksat paikan päällä. Luvassa alkuverryttelyt, intervallijuoksuharjoittelua/ kahvakuulaharjoittelua. Oma kahvakuula mukaan! Säävaraus! Tähän tuntiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ja kaikki mahtuu mukaan.


Tunnit pitää Päivi Hietanen, varaathan paikkasi s-postilla: paivilaakko@hotmail.com

Tervetuloa!


30.3.2015

Jäsenmaksu vuodelle 2015

Tule mukaan kehittämään kotiemme ympäristöä turvallisemmaksi, toimivammaksi ja viihtyisämmäksi sekä tutustumaan naapurustoon!

Yhdistyksen jäsenmaksu taloutta kohden on 10 e/vuosi ja sen tarkoitus on kattaa toiminnan kuluja vuodelle 2015. Uusi toimintakausi on alkanut tammikuussa. Voit maksaa jäsenmaksun tilille FI52 4050 1020196878. Muista merki tä viestikenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ja vuosi 2015.

25.3.2015

Sääntömääräinen kevätkokous 30.3. Hornhattulan päiväkodilla

Hornhattulan asukasyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään ma 30.3. klo 18 Hornhattulan päiväkodilla. Pääiheena tilinpäätös 2014 ja kevään tapahtumat.

Kaikki hornhattulalaiset ovat tervetulleita mukaan!

19.1.2015

Kuninkaanportin asemakaavan asukastilaisuus 20.1.

Kuninkaanportin asemakaavan laatiminen etenee. Tavoitteena on laajentaa Kuninkaanportin nykyistä asemakaavoitettua aluetta koilliseen. Samalla tutkitaan Harabackankadun jatkamista Valtatie 7:n ali Kuninkaanportti III:n alueelle. Lehdessä on ollut mainintaa myös Norpen uuden tehtaan rakentamisesta Hornhattulan alueelle.

Asiasta järjestetään asukastilaisuus:

Aika: tiistai 20.1.2015 klo 18.00
Paikka: Amiston auditorio, Perämiehentie 6
Paikalla ovat kaupunkisuunnitteluosaston ja Porvoon Veden edustajat.

Kaavaluonnos on nähtävillä palvelupiste KOMPASSIssa (14.1.-13.2.2015 klo 9.00-16.00) ja täältä.

Mielipiteet tulee jättää tai postittaa palvelupiste Kompassiin nähtävilläoloaikana eli 13.2.2015 klo 16.00 mennessä.

18.1.2015

Porvoon Alueverkko Oy:n omistaman voimajohdon Porvoo - Ölstens pylväiden 3, 4, 5 ja 6 uusiminen

Kuten lehdessä on jo ilmoitettu, niin alueen voimajohdoista neljä uusitaan teräspylväillä. Vetoomuksemme ei valitettavasti auttanut asiassa, jotta voimajohdot olisi kaivettu maahan. Nyt saamme ihailla näitä pylväitä ja ilmassa leijuvia voimajohtoja monet vuosikymmenet. Toivotaan, että johdot pysyvät yläilmoissa.

Tässä tietoa korjauksen aikataulusta >

9.12.2014

Tule kuntoilemaan!

Ilmoittautuminen jumppiin alkaa! Varaa paikkasi Hornhattulan päiväkodin liikuntasunnuntaihin vielä ennen joulua.

17.30 Kuntojumppa (alkulämmittelyn jälkeen lihaskunto, kehonhallinta ja tasapainoharjoituksia, venyttelyt) TAI

18.30 Haastejumppa (supertehokasta intervalliharjoitusta koko keholle).

Ohjaajana toimii fysioterapeutti Päivi Laakko. Minimiryhmäkoko 5, max 15.

Maksu 30 € yht. 10 kertaa alkaen 4.1.2015.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja paivilaakko@hotmail.com25.4.2014

Asukasyhdistyksen teltan ja grillin lainaus jäsenilleen

Asukasyhdistys lainaa jäsenilleen helposti kasattavaa 3x6m valkoista telttaa ja kookasta grilliä (ilman kaasupulloa) asukkaiden käyttöön max 2 päivää kerrallaan. Tiedustelut ja varaukset osoitteeseen hornhattula@gmail.com.


teltta.jpg

15.3.2014

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi yhdistyksen tapahtumiin!

Yhdistys järjestää vuosittain kaksi isompaa tapahtumaa hiihto/luistelutapahtuma ja syysjuhlan. Varsinkin näihin kaipaamme apua muilta alueen asukkailta, esim. tapahtumien ideointi, tapahtumien pystytys, myyntiapulainen, leipominen, makkaroiden paistoa jne... Ilmoittaudu mukaan toimintaamme niin otamme sinuun yhteyttä, kun seuraava tapahtuma lähenee. Mitä enemmän yhdessä suunnittelemme, teemme sitä onnistuneemman juhlan ja mielen saamme! Tulethan mukaan!

Ilmoittaudu tästä >

1.6.2014

Mopoilija - ethän aja puistotiellä!

Muistattehan kaikki mopoilijat ja kevytmoottoripyörien omistajat, että Hornhattulan puistotiellä mopolla ajaminen on kielletty!

https://www.liikenneturva.fi/www/fi/uutispoyta/arkisto/2005.php?we_objectID=3421.1.2014

Jäsenmaksu vuodelle 2014

Tule mukaan kehittämään kotiemme ympäristöä turvallisemmaksi, toimivammaksi ja viihtyisämmäksi sekä tutustumaan naapurustoon!

Yhdistyksen jäsenmaksu taloutta kohden on 10 e/vuosi ja sen tarkoitus on kattaa toiminnan kuluja vuodelle 2014. Uusi toimintakausi on alkanut tammikuussa. Voit maksaa jäsenmaksun tilille 405010-2196878. Muista merkitä viestikenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ja vuosi 2014.


Vanhoja ajankohtaisia asioita:

Vuosi 2014

Vuosi 2013

Vuosi 2012

Vuosi 2011