Hornhattulassa tapahtunutta 2013

29.8.2013

Syysjuhlan taikaa

Pienessä vesisateessa auringon kera alkoi tämän vuoden Syysjuhla, mutta perinteen mukaan juhla oli loppujen lopuksi aurinkoinen! Hembölen kotieläinpiha viihdytti jälleen lapsia, ponilla ratsastus on aina hieno kokemus ja lampaiden harjaaminen se vasta jäännää onkin! Lapsia viihdytti tällä kertaa myös Pomppulinna, kasvot saivat väriä ja piirroksia kasvomaalauksessa ja mukaan päätyi monella myös ongintapalkinto.

Kahvio tarjoili herkkuja uuden oman teltan alla, jonka asukasyhdistys on voinut hankkia Aktialta saadun avustuksen turvin. Kiitos siitä Aktialle. Suunnitelmissa on myös teltan vuokraus alueen asukkaille, jäsenille tietenkin todella edulliseen hintaan!

Pussihyppelyn kisan voitto meni Kroatiaan asti ja 'Arvaa kuinka monta vaahtokarkkia purkissa on' -kisan voittaja oli Veikko-poika Hornhattulasta.

Kiitos kaikille syysjuhlaan osallistuneille!17.3.2013

Pääsiäisaskartelua Päiväkodilla 17.3.

Hornhattulan päiväkodilla järjestettiin 17.3 pääsiäisvitsojen askartelutilaisuus, johon oli kokoontunut joukko pienempiä ja hieman isompiakin askartelijoita. Pajunkissojen ja höyhenten lomassa syntyi monta hienoa pajunkissavitsaa seuraavaan viikon virpojaisiin. Innokkaimmat askartelivat pitkälle kolmatta tuntia. Asukasyhdistys oli kustantanut askartelutarvikkeet, tarvitsi vain tulla paikalle keräämiensä pajunkissojen kera.

Askatelujen lomassa pidettiin Hornhattulan asukasyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous.
13.2.2013

Hornhattula on Ice 3.3.

Hornhattulan omaa tunnelmallista luistelutapahtumaa vietettiin sunnuntaina 3.3. alkaen klo 17.00 Hornhattulan päiväkodin viereisellä luistelukentällä. Sää oli mitä parhain ja talvisin, vaikkakin viikolla aurinko ja lämmin sää meinasi sulattaa koko jään. Hornahattulalaisia kutsui jäälle temppuilemaan reipas musiikki. Temppuluistelurata olikin todella suosittu kaikenikäisten lasten keskuudessa ja sen suorittaneet saivat palkinnoksi mehun ja makkaran. Innokkaimmat luistelivat jääradan läpi 20-30 kertaa! Jääkolkka oli uusi tuttavuus monelle, jota pääsi kokeilemaan tapahtumassa. Jääkolkka on erittäin suosittu talvilaji Keski-Euroopassa ja Suomessa sitä pelataan mm. Länsi-Suomessa.

Lämärikisa kokosi alueen pojat kisaamaan keskenään. Pojat saavatkin aina kovan kilpailun aikaiseksi ja voittajat palkittiin pääsiäismakealla. Hornhattula on Ice oli myös musiikkia, mäenlaskua, kahvion herkkuja sekä illan lopuksi lumizumba!

Tapahtumassa kerättiin myös nimiä adressiin, joka käsittelee lasten turvallista koulumatkaa Albert Edelfeltin koululle ja Näsin risteyksen ongelmia. Jos et ole vielä allekirjoittanut adressia, ja haluat sen tehdä, otathan yhteyttä Mervi Pulkkiseen, mervipulkkinen@jippii.fi

Kiitos kaikille mukana olleille ja erityiskiitos talkooväelle!