Hornhattulassa tapahtunutta 2012

26.8.2012

Syysjuhlissa 26.8. menoa ja meininkiä!nettiin_2.jpg

Syysjuhla-aamu alkoi todella kesäisessä säässä, joka jatkui koko kaikkien iloksi koko päivän! Syysjuhlia viettämään oli saapunut paljon alueen asukkaita perheineen. Tunnelma oli korkealla! Syysjuhlien vetonaula Sirkus Bravuuri ihastutti yleisöä mm. taitavilla jonglööraus- ja vannetempuillaan. 

Popparit, mokkapalat, lakut saivat kyytiä kahvilassa ja pari pelleäkin pyöri tapahtumassa. Kasvomaalaus oli jälleen ehdoton hitti!

Syysjuhliin oli myös saapunut Helsingistä BMX-taituri Markus Manninen esittämään taitojaan rampeilla ja iso joukko alan pienempiä harrastajia oli saapunut katsomaan menoa rampeilla omilla pyörillään tai scooteillaan.

Alueella riitti siis vipinää joka suunnassa. Asukasyhdistyksen kiertopalkintokin löysi uuden kodin Porvoon Tarmon koripallokisassa Mika Waltarin kadun joukkeesta. FC Futuran edustusjoukkueesta Niko Eerola peluutti innokkaita jalkapallopoikia tekonurmella ja juhlien päätteeksi pelattiin vielä ihan aito jalkapallomatsi. Osallistujat palkittiin kunniakirjoin Nikon allekirjoituksella.

Syysjuhlat saivat julkisuutta heti seuraavana päivänä paikallisessa Uusimaa-lehdessä!

Syysjuhlat olivat siis jälleen menestys! Kiitokset kaikille osallistujille ja kaikille, jotka olivat apuna juhlien järjestämisessä.

Ja olethan mukana kannattamassa Hornhattulan asukasyhdistyksen toimintaa maksamalla jäsenmaksun. Tämä mahdollistaa osaltaan tapahtumien järjestämisen jatkossakin. Jäsenmaksu on todella edullinen, eli vain 10 euroa/vuosi. Lisätietoa >

 

6.4.2012

Päiväkodilla huovutettiin

Hornhattulan Päiväkodilla järjestettiin historian ensimmäinen askarteluiltapäivä.
Huovuttamisessa tarvittavat huovutusneulat piikkittivät huopaa ahkerasti koko kolmituntisen askarteluiltapäivän ajan. Tuloksena syntyi ihania huopakoruja, kortteja, eläimiä ja angry birdsejä - tuloksena myös monta katkennutta huovutusneulaa:0) ja iloisia huovutuskokemuksia! Oivallinen päivä askarteluun, varsinkin, kun kevätaurinkokin piilotteli pilvien takana.

4.3.2012

Hornhattulan hiihtokilpailut 4.3.

Hiihtokilpailut keräsivät jälleen hurjan määrän innokkaita kilpailijoita ja tietenkin kannustajia! Kisatunnelmaa lämmitti kuuman mehun lisäksi kaunis aurinkoinen kevätsää. Jokainen kilpailija palkittiin tänä vuonna mitalilla sekä bonuksena sisäsählymaalilla. Kiitokset kaikille mukana olleille ja hiihtokilpailujen talkooporukalle!

Tulokset >

 

13.2.2012

Leffailta Porvoon Bio Rexissä
- Risto Räppääjä ja viileä Venla

Leffa-iltaan Porvoon Bio Rexissä maanantaina 13.2.12. kello 18:30 alkaneeseen esitykseen tuli myös äidin ja siskonsa kanssa 7-v Arno. Leffateatterin ihanat popcornit ostettuaan, Arno ehti vastaamaan muutamaan kysymykseen.

1. Oletko aiemmin käynyt leffassa?
- Oon, kävin kattomassa 3D:ssä Megamind.

2. Oletko nähnyt aikaisempia Räppääjiä?
- Joo, kotona on molemmat nähty.

3. Kuka on paras hahmo?
- Herra Linnberg.

4. Entäs hauskin?
- Herra Linnberg ja Rauha Räppääjäi

5. Miksi juuri he?
- Ne esittää niin hyvin!

Kiitos Arno! Leffaa tuli katsomaan 29 Hornhattulaista. Leffan jälkeen näkyi paljon iloisia ilmeitä, oli tosi kiva ilta ja leffa. Kiitos kaikille mukana olleille!