Hornhattulassa tapahtunutta 2009

Joulumyyjäiset 2009 Hornhattulan päiväkodilla

Joulumyyjäiset järjestettiin toisen kerran Hornhattulan päiväkodilla. Tälläkin kertaa myyjiä löytyi todella paljon. Valitettavasti kävijämäärä jäi kovin pieneksi ja nyt emme voineet pistää asiaa sääolojen syyksi, sillä tällä kertaa kelit olivat mitä loistavimmat, ehkäpä siis liiankin hyvät. 

Lue lisää->

 

Syysjuhlat 27.9.09

Iloksemme saimme järjestettyä loppujen lopuksi Hornhattulan perinteiset syysjuhlat. Kiitos aktiiviselle asukasyhdistyksen hallitukselle. Henbölen kotieläinpiha kävi taas ilahduttamassa meitä kaikkia alueen ja lähialueen pieniä ja isoja sunnuntaina 27.9. klo 14-17.

Lue lisää->

 

Hornhattulan kevättalkoot 26.4.09

Aurinkoisessa kevätsäässä kulki ympäri Hornhattulaa jätesäkit ja kottikärryt mukanaan nelisenkymmentä lasta ja aikuista. Jätettä saatiin kasattua täysi roskalavallinen! Kaupungin talkooavustuksena saadulle lavalle kertyi paljon ympäristöön hylättyä rakennusjätettä sekä pikkuroskia. Harmittavan paljon roskaamisessa näkyy lähtökohta "pois omalta tontilta". Yleiset alueet ovat kuitenkin myös "omia alueita", joten pidetäänhän nekin siisteinä ja viedään omat roskat jäteastiaan tai kaatopaikalle saakka.

Kiitos vielä reippaille talkoolaisille!

Hiihtokilpailut 8.3.09

Ihanan keväisessä säässä viimeisillä talvihangilla hiihdeltiin Hornhattulan lasten hiihtokilpailut. 

Tulokset ->