Hornhattulassa tapahtunutta 2010

12.9.2010

Hornhattulan perinteiset Syysjuhlat 12.9. juhlittiin onnistuneesti!

Hyvä ja lämmin keli hemmottelivat syysjuhlia ja Hembölen tutut eläimet viihdyttivät alueemme lapsia ja aikuisia. Kahvio tarjoili herkkuja ja makkara maistui. Tikkakisoissa osallistujia riitti ja köyttäkin vedettiin omaksi iloksi. Onginta oli jälleen huippusuosittua ja valitettavasti ongintapalkinnot loppuivat kesken, joten vastaisuudessa yritämme varautua tähän hurjaan suosioon paremmin. Tässä leppoisassa syysjuhlatunnelmassa tehtiin myös syysjuhlien yleisöennätystä.

Asukaskyselyyn vastattiin ahkerasti ja tuloksiin ja vastauksiin palaamme myöhemmin näillä sivuilla.

Kiitokset kaikille osallistujille ja järjestäjille. Teimme yhdessä hienon tapahtuman!

Huom!
Olethan muistanut maksaa Hornhattulan asukasyhdistyksen jäsenmaksun, se on tae sille, että tapahtumia on mahdollisuus jatkossakin järjestää.

 

18.5.2010

Täti Monika saapui Hornhattulan Päiväkodille

Hornhattulan asukasyhdistys järjesti alueen ja lähiympäristön sekä tuttavien lapsille teatteriesityksen Hornhattulan päiväkodilla. Moni pieni lapsi oli vanhemipineen tullut paikalle katsomaan tädin toimintaa. Täti Monika oli kiva ja eloisa täti, josta lapset todella pitivät. Toimintatyöpajassa lapset, Floora ja Täti Monika viettivät aikaa taiteillen, tanssien, näytellen ja laulellen.

2.5.2010

Kevätsiivoustalkoot pidettiin 2.5.

Kotikulmat puhdistettiin taas yhteisvoimin! Suurkiitos kaikille talkoisiin osallistuneille. Vapun kunniaksi siivoojat herkuttelivat mehulla, simalla ja munkkeilla!