Hornhattulassa tapahtunutta 2011

6.9.2011

syys_11.jpgSyysjuhlat juhlittiin 4.9.11

Hornhattulan syysjuhlat saivat aivan erinomaisen sään sunnuntaina 4.9. Auringon paistaessa paikalle saapui monien odottama Hembölen kotieläinpiha vanhoine ja uusine tuttavuuksineen.

Ohjelmassa oli suosittua ongintaa lapsille ja lasten hauska pussihyppelykisa, jonka voiton vei tiukan kisan jälkeen Netta Ranta. Kiertopalkintopokaali pääsi siis uuteen kotiinsa. Kirjan- ja lelunvaihtopiste oli uusi tuttavuus syysjuhlilla ja jonkin verran vaihtoa tehtiinkin. Jäljelle jääneet lelut ja kirjat lahjoitettiin Hornhattulan päiväkodille. Kahviossa oli tarjolla kahvia ja mehua herkullisten mokkapalojen kera. Myös makkara maistui! Erittäin suosittua oli kasvomaalaus ja suurin osa syysjuhlille osallistuneista lapsista saikin hienot kuviot kasvoihinsa!

Kiitos kaikille syysjuhlaan osallistuneille ja juhlien järjestäjille!

> Kuvia syysjuhlista löytyy lähipäivinä kuvat.fi:stä, jonka tunnukset saa pyytämällä ne sähköpostitse mirko.makimartti@suomi24.fi. Sinne voit myös itse ladata kuvia.

Huom! Olethan muistanut maksaa asukasyhdistyksen jäsenmaksun (10 euroa/vuosi). Jäsenmaksun tarkoitus on kattaa toiminnan kuluja vuodelle 2011 ja mahdollistaa osaltaan asukasyhdistyksen toiminnan jatkuminen.

Voit maksaa jäsenmaksun myös tilille 405010-2196878. Muista merkitä viestikenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.


Hornhattulan hiihtokilpailut 2011

vili.jpgHornhattulan asukasyhdistyksen järjestämät hiihtokilpailut kisailtiin tänä vuonna onnistuneesti keväisen aurinkoisessa säässä ja talven kovista pakkasista ei tällä kertaa ollut tietoakaan. Ilmassa oli suurta kilpailun tuntua - paikalla oli monta kymmentä pientä kisailijaa vanhempineen. Aikuisten sarjassa ei valitettavasti ollut tänä vuonna osallistujia, siinä haastetta ensi vuodelle. Hiihtotapahtumassa hornhattulalaiset saivat nauttia myös reipaasta koiravaljakkokyydistä.

Kuvia hiihtokilpailuista löydettävissä piakkoin kuvat.fi:stä! Muista pyytää käyttäjätunnukset ja salasanat mervipulkkinen@jippii.fi

Kun sinulla on tunnukset, voit myös itse ladata sinne ottamiasi kuvia tapahtumista, joita vain alueemme asukkaat pääsevät näkemään.

Hiihtokilpailun tulokset ovat lähiaikoina nähtävissä sivuilla.

Suuret kiitokset kaikille osanottajille ja talkoolaisille!